U kakvom dresu Teletović igra ove godine?

Sunsi predstavili crnu garnituru

U kakvom dresu Teletović igra ove godine?

M. Skaka

Phoenix Sunsi predstavili su svoj novi crni dres, jedan od šest varijanti u kojima će ove sezone igrati Mirza Teletović.

Crni dres ima ljubičastu i narandžastu kragnu, te bijelo oivičena slova “PHX” i sigurno će biti jedna o popularnijih varijanti kod navijača.

Preostalih pet dresova su slični starima od redizajna iz 2013. godine, a jedan od njih je ponovo i onaj sivi sa rukavima, na koji se jako teško navići na košarkaškom terenu. Srećom, biće to jedini dres Sunsa sa rukavima, obzirom da je narandžasta varijanta ove godine ipak ostala bez rukava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.