"U Mrkonjić Gradu nikome neće biti lako"

Nebojša Joksimović, igrač Igokee

"U Mrkonjić Gradu nikome neće biti lako"

Igokea je snažno i efektno sa tri pobjede iz tri utakmice otvorila svoj nastup u Ligi 6. Pobjeda u Mrkonjić Gradu protiv Mladosti 80:87, samo je još jedan dokaz koliko je silna želja za kvalitetnim rezultatima kod igrača Slobodana Klipe.

Nakon utakmice u kojoj je njegova ekipe došla do prve gostujuće pobjede, Nebojša Joksimović (6 poena) za naš portal kaže.

"Ostvarili smo izuzetno snažan start u Ligu 6, baš onakav kakav smo priželjkivali. Dobili smo obje utakmice na svom terenu a evo i ovu sada na vrućem parketu terena u Mrkonjić Gradu. Ako je neko mislio da će razlika biti i više izražena u našu korist, onda moramo znati da igrači Mladosti zaista igraju dobru košarku nošeni na krilima svoje vatrene publike", kaže Joksimović te dodaje.

"Ranije smo imali problema da neke utakmice igramo jače a neke slabije. Večeras nam je drago da smo i Mladost shvatili izuzetno ozbiljno, postojala je velika želja za pobjedom. Vjerujte mi da u Mrkonjić Gradu nikome neće biti lako i da će ovdje mnogi izgubiti bodove".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije