U «Pioniru» šlag na tortu
Suad Šehović (lijevo), obećava bespoštednu borbu

KK Bosna završava NLB sezonu

U «Pioniru» šlag na tortu

Ovakav epilog priželjkivali su stručni štab i igrači KK Bosna ASA BHT.

Rasplet u kojem će u pretposljednjem kolu NLB lige prebrinuti brige oko dva bh. predstavnika u narednoj sezoni, a zatim rasterećeno otići na megdan Partizanu, učesniku četvrtfinala Eurolige i najboljem timu u regionu bez ikakve sumnje.

«Studenti» će po treći put uzastopno igrati bez trojke - Ikonić, Hajrić, Ovčina, ali su u zadnja dva nastupa velikom željom, borbenošću i zalaganjem anulirali  hendikep.

«Partizan je apsolutni favorit i suvišno je trošiti riječi o njegovim kvalitetima.Cilj nam je da se beogradskoj publici predstavimo u lijepom svijetlu i da pokušamo parirati domaćinu što je duže moguće. Moramo se dobro čuvati dodatnih ozljeda jer ulazimo u finiš sezone, odnosno njen najvažniji dio u kojem branimo naslov prvaka BiH u Ligi 8.
Vjerujem da će publika u Beogradu uživati u dobroj košarci, a u ime saigrača mogu obećati da ćemo igrati maksimalno angažovano, od početka do kraja», kazao je Suad Šehović, potencijalni reprezentativac Crne Gore čiji je selektor upravo strateg Partizana, Duško Vujošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.