Ubjedljivi Čelik

Prva liga BiH za košarkašice

Ubjedljivi Čelik

Jučer su odigrane četiri utakmice trećeg kola Prva košarkaške lige Bosne i Hercegovine za žene u kojima je samo jednu pobjedu slavila gostujuća ekipe.

Čelik je sa više nego ubjedljivoh 94:41 ponizio Tomislav u gostima, a ubjedljive pobjede su slavile Sloboda u dvoboju sa Borcem (pobjeda 85:49), te Jedinstvo, koje je kući sa rezultatom 98:66 bilo bolje od čitlučkog Brotnja.

Trebinje je gostovalo u Banovićima i nije imalo šanse za pobjedu, te je RMU slavio sa 70:56. Danas se igra preostala utakmica trećeg kola u kojoj se sastakju Brćko Distrikt i Igman, dok je u ovom kolu slobodna bila ekipa sarajevskog Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.