Udri brigu na veselje u izolaciji: Enes Kanter postaje hit na internetu

Smislio par zanimljivih igrica

Udri brigu na veselje u izolaciji: Enes Kanter postaje hit na internetu

Udri brigu na veselje, po tom receptu vodi se turski košarkaš Enes Kanter u karantini.

NBA liga je prekinuta, Kanter je u karantinu jer je kod saigrača Marcusa Smarta dijagnosticiran koronavirus, a očigledno mu to ne pada baš pretjerano teško jer je smislio neke zanimljive igrice.

Karantinske dane provodi na vrlo zanimljiv način. Snimio je i par klipova koji to dokazuju i koji su izazvali dosta pažnje na Twitteru.

Posljednji u nizu je onaj u kojem konzumira grickalice marshmallow i to na vrlo zanimljiv način. One su poredane po traci za trčanje koja je upaljena, Kanter je legao na pod i pokušao ustima sve pokupiti. To mu je i pošlo za rukom.

U prethodnim klipovima, koje je Kanter objavljivao početkom sedmice, igra dobro poznatu igru križić - kružić s mačkom, prije toga je u stilu Pacmana jeo automobile itd.

Pogledajte i sami:

Top Komentari

Jupp
Kakve ljudi gluposti rade zbog drustvenih mreza.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi