Koronavirus stigao u Lakerse i Celticse, velika zvijezda zaražena

Nove muke

Koronavirus stigao u Lakerse i Celticse, velika zvijezda zaražena

Koronavirus nastavlja zadavati muke NBA ekipama.

Nakon što je sinoć banuo među Denver Nuggetse, danas je isto učinio u ekipama Los Angeles Lakersa i Boston Celticsa.

Za sada je poznato ime samo jednog zaraženog, a radi se o velikoj zvijezdi Celticsa Marcusu Smartu. Osim toga, Amerikanci prenose kako su još dva košarkaša Lakersa zaražena, ali njihova imena nisu objavljena.

Sada oba ova tima idu u karantin na 14 dana što stvara nove probleme čelnicima NBA lige obzirom da gotovo iz dana u dan imamo potvrde novih slučajeva i ako se ovako nastavi čini se nemogućim da ćemo opet gledati najbolju svjetsku košarku u ovoj sezoni.

Inače, sve je u NBA ligi krenulo od Rudyja Goberta koji je kasnije zarazio i najveću zvijezdu Utah Jazza Donovana Mitchella.

Zaraženo je i nekoliko košarkaša Brooklyn Netsa među kojima je Kevin Durant.

Promo

Top Komentari

payron
Samo kenjate bez vezs
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi