Umalo tragedija: Avion s igračima Miamija skliznuo s piste

Srećom bez povrijeđenih na letu za Milwaukee

Umalo tragedija: Avion s igračima Miamija skliznuo s piste

M. Šljivak

Avion koji je prevozio košarkaše Miami Heata izbjegao je tragediju na aerodromu u Milwaukeeju.

Let iz Miamija je protekao bez ikakvih problema, ali je pri slijetanju na aerodrom u Milwaukeeju došlo do proklizavanja aviona.

Snijeg i klizava površina su krivci za izlijetanje aviona s piste, a srećom u ovoj manjoj nesreći niko od putnika nije povrijeđen.

"Kada smo slijetali u Milwaukee došlo je do manje nesreće, jer je avion skliznuo s piste. Srećom niko nije povrijeđen", napisali su na službenim stranicama tima s Floride.

Istim avionom igrači Miamija će se vratiti kući. S njim je apsolutno sve u najboljem redu i on je prošao bez većih oštećenja.

Meč Milwaukee Bucksa i Miami Heata je na rasporedu u noći s petka na subotu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi