Unicaja bez Marcusa Williamsa šest sedmica

Amerikanac će danas biti operisan

Unicaja bez Marcusa Williamsa šest sedmica

Jasmin Repeša i njegova Unicaja suočavaju se sa velikim problemima, Španci su ostali bez Marcusa Williamsa u narednih šest sedmica. 

Williams je povrijedio palac i danas će biti operisan. Prve prognoze kažu kako će Amerikanac provesti van terena narednih šest sedmica, a neke prognoze kažu kako je Amerikanac završio ovu sezonu. 

 

Williams je ove sezone u Euroligi postizao deset poena po susretu, a tom učinku dodao je i 4.2 asistencije. U Endesa ligi te brojke su nešto lošije, po susretu je Williams postizao 8.8 poena, uz 3.3 asistencije. 

Potražite više informacija na temu ACB liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.