Utakmica KK Split - HKK Široki bez prisustva publike
foto( aba.druga-liga.com)

Mjere predostrožnosti zbog COVID - 19 virusa

Utakmica KK Split - HKK Široki bez prisustva publike

Panika koju širom svijeta izaziva porast oboljelih od koronavirusa polako je došla i do lokalnih krajeva. 

U susjednoj Hrvatskoj se već uvelike razmatra igranje utakmica 1.HNL lige bez gledatelja, a sutrašnja utakmica ABA 2 lige između Splita i našeg prvaka Širokog koja će direktno odlučivati o plasmanu na Final Four ovog natjecanja sasvim sigurno će se igrati na praznim Gripama.

"Temeljem uputa i odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, a u svrhu kontrole trenutne epidemiološke situacije u Splitu i Hrvatskoj, o preporučenoj zabrani javnih okupljanja u zatvorenom prostoru KK Split obavještava da će se utakmica 22. kola Druge ABA lige između KK Split - HKK Široki koja se igra 11. ožujka s početkom u 18 sati igrati bez gledatelja. Svi oni koji su kupili ulaznice dobit će povrat novca na prodajnim mjestima na kojima su ih i kupili. Kupci ulaznica preko interneta dobit će novac na račun s kojeg su platili ulaznice. Blagajna KK Splita na Gripama za povrat novca bit će otvorena u utorak od 17 do 19 sati te u srijedu od 12 do 14 sati" - javili su na službenoj stranici HKK Široki.

Utakmica se igra sutra u 18h na Gripama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi