Utješna pobjeda Unicaje nad Fenerbahčeom

Euroliga, grupa E

Utješna pobjeda Unicaje nad Fenerbahčeom

Unicaja je potpuno podbacila u TOP 16 fazi Eurolige, ali je, ipak, na kraju uspjela da zabilježi pobjedu protiv prvoplasirane ekipe Fenerbahčea (71:67).

Španski tim završio je takmičenje na 7. poziciji grupe E, dok je sastav Željka Obradovića mnogo ranije obezbijedio plasman među osam najboljih ekipa.

Tokom većeg dijela meča viđena je izjednačena borba, ali je presudna bila druga dionica u kojoj je domaćin goste sveo na samo osam poena (16:8).

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Unicaju je do pobjede vodio Jack Cooley sa 17 pogodaka, dok su se u protivničkom taboru istakli Ricky Hickman i Pero Antić sa 12 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti