Varejao ostaje u Clevelandu?

Varejao ostaje u Clevelandu?

Adnan Beganović

Brazilski košarkaški reprezentativac Anderson Varejao dogovorio je produžetak saradnje sa svojom sadašnjom momčadi, Cleveland Cavaliersima.

Vodeći klivlendski dnevni list The Plain Dealer objavio je ovu informaciju, a istu je potvrdio i menadžer brazilskog košarkaša. Vodstvo Clevelanda zasad nije još potvrdilo ove vijesti, ali sudeći po dobro informiranom The Plain Dealeru, Varejao i Cavsi potpisat će šestogodišnji ugovor vrijedan 50 miliona eura.

Varejao nije izašao na tržište ovog ljeta kao slobodan agent i ukoliko se pak ove informacije pokažu netačnim i ukoliko Cavsi ne potpišu novi ugovor s Brazilcem, onda će on na kraju naredne sezone biti slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.