Vasilije Micić dvije sedmice izvan parketa

Obnovio ozljedu lista

Vasilije Micić dvije sedmice izvan parketa

Momčad Efes Pilsena u narednom će periodu, barem u iduće dvije sedmice, igrati bez jednog od ključnih košarkaša Vasilija Micića. 

Sjajni srpski playmaker ove sezone igra sigurno najbolju košarku karijere i jedna je od pokretačkih snaga Anadolu Efesa koji u Euroligi melje sve pred sobom. 

Micić je ove sezone već imao problema s ozljedom lista te je propustio par euroligaških i utakmica turskog prvenstva. Kako su javili iz liječničke službe turskog prvaka Micić je obnovio ovu ozljedu pa će u predstojećim utakmicama Kupa Turske Efes igrati bez ovog sjajnog playmakera. 

Micić je ove sezone u Euroligi na prosjecima od 14.4 poena, 5.6 asistencija i 2.5 skokova u 20 euroligaških utakmica u kojima je nastupao za Efes. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti