Važna pobjeda Crne Gore nad Njemačkom
Crnogorci su došli do važnih bodova protiv Njemačke (Foto: FIBA)

Crna Gora približava se plasmanu na Eurobasket

Važna pobjeda Crne Gore nad Njemačkom

Košarkaši Crne Gore večeras su u francuskom Pau došli do izuzetno važne pobjede nad Njemačkom u skupini G rezultatom 80:74.

U jako važnom susretu za oba tima prvi su zube pokazali Nijemci.

Odlično su otvorili utakmicu i stvorili prednost od šest poena prednosti, no nije se dugo čekalo na odgovor Crnogoraca koji su već na samom startu 2/4 počeli igrati bolje i vratiti stvari skoro u potpuni egal. Nakon što su se vratili, Crnogorci su nastavili igrati bolje i u nastavku te dosta boljom obranom koju su igrali u odnosu na otvaranje susreta počeli polako prelamati utakmicu u svoju korist. Na kraju je završnica bila zanimljiva ali naši susjedi su do kraja iskontrolirali susret i došli do bodova koji možda mogu biti presudni u skupini G u borbi za plasman na Eurobasket 2022.

Dvojac Budućnosti, naturalizirani Amerikanac Justin Cobbs (20) i Nikola Ivanović (18) vodili su Crnnogorce do ovog trijumfa a Nikolić je dodao 11 poena. Robin Benzig s 21 košem, te Andreas Obst sa 17 bili su najbolji kod Njemačke. Crna Gora je sada na omjeru od 2:1, a Njemačka na 1:2. Prvi su Francuzi koji su danas pregazili Veliku Britaniju koja je još bez pobjede. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi