Velić: Nismo opterećeni rezultatom

Široki WWin gostuje u Podgorici

Velić: Nismo opterećeni rezultatom

Momčad Širokog WWin u srijedu  je u okviru 25.kola ABA lige odigrala susret protiv Crvene Zvezde na Pecari i slavila rezultatom 76:66.

Danas momčad s Pecare u okviru 22.kola gostuje u Podgorici kod Budućnosti, ekipe s kojom se bori za četvrto mjesto i odlazak na F4 u Tel Aviv.

Trener Širokog ističe da su njegovi igrači već premašili sva očekivanja te da nisu opterećeni rezultatom u ovoj utakmici, najvažnije mu je da momčad odigra dobro.

„Nismo opterećeni rezultatom. Već sa 13 pobjeda smo premašili sva očekivanja. Budućnost je jaka ekipa, a domaći teren je njihova velika prednost. Meni je najvažnije da moji igrači odigraju na razini na kojoj su bili i do sada. Nikad do sad nismo slavili u Podgorici, međutim, ove sezone smo srušili dosta tradicija pa možda srušimo još jednu.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Susret između Budućnosti i Širokog na rasporedu je večeras u 19:00 sati u dvorani Morača u Podgorici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.