Velić: o Igokei ne treba trošiti riječi
Velić neće moći računati na nekoliko igrača u susretu sa Igokeom

Momčad s Pecare gostuje u Aleksandrovcu

Velić: o Igokei ne treba trošiti riječi

HKK Široki TT Kabeli nakon derbija u prošlom kolu u Sarajevu, gdje su doživjeli prvi poraz u Ligi 6 od Bosne rezultatom 85:75, u ovom kolu očekuje još jedan derbi.

Širokobriježani će večeras gostovati kod drugoplasirane ekipe, momčadi Igokee, koja je u prošlom kolu poražena u Čapljini rezultatom 81:79.

„O samoj ekipi Igokee ne treba trošiti puno riječi, strašno su se pojačali i u svojoj dvorani igraju jako dobro. Međutim, mi isto igramo dobro, i mislim da će biti zanimljiva utakmica.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Velić ponovno neće moći računati na Masona, a dodatne brige zadala je ponovna ozljeda Longina, dok za nastup nisu sigurno ni Petković i Naletilić.

„Imamo puno ozljeđenih, i radi toga idemo na dan utakmice, da igrači dobiju više vremena za oporavak i da dobijemo svježinu. Longin se ponovno ozljedio, Mason još nije dovoljno oporavljen,a ne znam hoću li moći računati na Naletilića i Petkovića.“, rekao je Velić.

Utakmica između Igokee i Širokog igra se večeras u dvorani „Nenad Baštinac“ s početkom u 20,15 sati uz izravan prijenos na BHT1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije