Velić: Vrijeme je da odem, ali na zasluženi odmor

Nakon osvojenog naslova Širokobriježana

Velić: Vrijeme je da odem, ali na zasluženi odmor

Nakon četvrte uzastopne titule Širokog Wwina trener regionalne košarkaške atrakcije Ivan Velić je bio izrazito zadovoljan i raspoložen za šalu.

Govorio je o najnovijim dosezima, ali i o protivniku iz Laktaša.

 

"Svaki put kad smo bili pod pritiskom i kad je voda bila do grla odigrali smo najbolju utakmicu. Uz ovakvu atmosferu mislim da nismo mogli izgubiti. Ja im se još jednom zahvaljujem, i njima i cijelom ovom gradu i publici koja nas je nosila cijelu sezonu.“, rekao je trener Širokog odmah nakon utakmice.

 

„Prije dva mjeseca sam pohvalio Igokeu i ono što rade. Znao sam da će biti teško jer nema kao prije puno Amerikanaca, ovi momci se bore za svoj klub i oni su se do zadnje sekunde borili, ali mi smo bili jači ove sezone.“, pohvalio je ekipu Igokee Velić.

 

„Mislim da je vrijeme da odem… ali na zasluženi odmor. Još je rano o bilo čemu govoriti", našalio se na kraju sjajne noći trener Širokog Ivan Velić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.