Velić: Zadovoljan sam što smo dobili

Dozet: Nema više tajni, nijanse odlučuju

Velić: Zadovoljan sam što smo dobili

Aktualni bh košarkaški prvaci, ekipa Širokog WWin, ponovno je povela u finalnoj seriji protiv Igokee.

Jučer su izabranici Ivana Velića pred oko 3 000 gledatelja svladali Igokeu rezultatom 97:89.

Susret je do kraja bio neizvjestan i uzbudljiv jer je Igokea imala dosta raspoloženih igrača koji su pogađali šuteve sa istekom vremena. Široki je u zadnjoj dionici oko četiri minute do kraja tricama Naletilića, Šakića i Pilepića prelomio susret i zasluženo slavio.

„Dali smo sve od sebe i pokazali da možemo ravnopravno igrati sa Širokim i na Pecari. Čestitam Širokom na pobjedi. U sljedećoj utakmici kod kuće idemo na pobjedu i dat ćemo sve od sebe da slavimo. Utakmica je pokazala da obje ekipe igraju dobro. Nema više tajni između nas, sve je otvoreno i mislim da nijanse odlučuju.“, rekao je kapetan Igokee Milan Dozet nakon utakmice.

„Zadovoljan sam što smo dobili. Vodimo 2-1 i idemo se spremat za četvrtu utakmicu. Rekao sam prije Lige 6 da će ovo biti najteže osvajanje lige jer znam kakve su ostale ekipe u ligi i kakvu ekipu ima Igokea. Bili smo pod pritiskom ali uspjeli smo dobiti.“, rekao je Ivan Velić.

Sljedeći susret je na rasporedu u srijedu. 23. svibnja, u Laktašima s početkom u 20:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti