Velika drama u porodici NBA zvijezde: Moja majka je u komi...

Towns zabrinut

Velika drama u porodici NBA zvijezde: Moja majka je u komi...

Midhat Šljivak

Košarkaš Minnesota Timberwolvesa Karl-Anthony Towns proživljava zaista teške trenutke.

Njegova majka Jacqueline Cruz ima koronavirus i nalazi se u teškom stanju, a NBA zvijezda je trenutno van sebe

"Važno je da svi shvate ozbiljnost onog što se dešava u svijetu s koronavirusom. Mislim da mogu da pomognem s obzirom na to gdje je moj život trenutno i odlučio sam da objasnim šta se dešava", rekao je Towns i videu kojeg je objavio i nastavio je:

"Mojim roditeljima nije bilo dobro. Odmah sam tražio pomoć i rekao sam da idu u najbližu bolnicu. Sestra je tražila da se testira na koronu, bilo joj je sve gore i u bolnici su radili sve što su mogli. Imala je groznicu i temperaturu, pluća su joj bila sve lošije, a kašalj sve gori".

"Sve je krenulo loše i stanje s plućima se pogršalo. Objasnili su mi da su je stavili na aparate za disanje. Ona je sada u komi, daju mi podatke o njenom stanju, teško je, ali pozitivni smo", istakao je Towns.

I sam košarkaš Minnesote je testiran na koronavirus, a nalaz je bio negativan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi