Velika podrška: NBA zvijezdama je samo Jusuf Nurkić u mislima

Doživio tešku povredu

Velika podrška: NBA zvijezdama je samo Jusuf Nurkić u mislima

Endin Čaušević

Jusuf Nurkić je glavna tema u NBA ligi nakon što je doživio stravičnu povredu noge na meču između Portland Trail Blazersa i Brooklyn Netsa.

Nurkić je igrao najbolju partiju u sezoni jer je imao 32 poena i 16 skokova, ali je sredinom drugog produžetka to sve palo u zaborav nakon što je bh. košarkaš doživio lom noge.

Svi koji prate NBA i košarku ostali su u šoku zbog povrede najboljeg bh. košarkaša, a podrška za Nurkića stiže iz cijelog svijeta.

Preko društvenih mreža oglasio se veliki broj NBA zvijezda koje su u zaista teškim momentima odlučili da pruže podršku Nurkiću što mu sigurno sada itekako treba.

Na društvenim mrežama oglasili su se Dwayne Wade, Luka Dončić, DeMarcus Cousins, Blake Griffin, DeMar DeRozan...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi