Emotivna poruka Damiana Lillarda: "Nurk nam ne bi dozvolio da to sada kažemo"

Šok u Portlandu

Emotivna poruka Damiana Lillarda: "Nurk nam ne bi dozvolio da to sada kažemo"

Endin Čaušević

Košarkaši Portalnd Trail Blazersa doživjeli su veliki šok na sinoćnjem meču protiv Brooklyn Netsa jer je Jusuf Nurkić doživio tešku povredu.

Nurkić je igrao vjerovatno najbolju sezonu od dolaska u NBA ligu, ali je to sinoć prekinuto na najgori mogući način.

Bh. košarkaš je doživio težak lom noge prilikom nezgodnog doskoka, a njegovi saigrači su bili u šoku kada su vidjeli šta se desilo.

Nakon meča prvi koji se oglasio bio je najbolji igrač Portlanda, Damian Lillard, koji je poslao jasnu poruku nakon teške povrede jednog od svojih najboljih prijatelja u ekipi.

"Ne bi nam dozvolio da kažemo 'U redu, sada ćemo se sažaljevati, žalit ćemo za Nurkom i zapostaviti sve. Nastavljamo gdje smo stali i završit ćemo posao u ovoj sezoni. To je moj veliki brati. Neki dan nakon treninga Nurkić je došao da vidi mog sina bez ikakvog razlog. Svratio je kući da vidi bebu. To sve govori kakav odnos imamo", poručio je Lillard.

Top Komentari

Zoilomas
?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi