16

Komentari (16)

Mackintosh
Nije doslo ni 200 ljudi. Toliko o nasoj zenskoj kosarci
Realist
Treba te se dera USA, USA, USA jer ove ostale jedva da su ista radile. Samo je Gajic nesto radila ali i ona sve zahvaljujući prostoru kojeg joj Jones stvara. Evo sad na kvalifikacijama ako ne bude Jones BiH nema šanse.
Manager
ako si ti željan možemo mi i tebe derat mačak ;) :D :D
Sierra_Leone1946
Ustasho poklopi se ba...
Realist
E ****le te ustashe aj ti meni reci definiciju ustase i tko su oni bili pa onda pricaj
Vagabundo88
Koliko, bese ima 9 SRPKINJA iz "genocidne tvorevine" ? Sad vam ne smetaju Srbi i RS? :D
Alfred
Hajd' razguli sa sportskog portala?
Funka1921
Zato sto takvi kao ti mjesaju politiku i sport zato i jeste ovako zato nikada nece bit napretka u nasem sportu. Ove djevojke su zasluzile aposlutno postovanje od svih nas u BIH nije vazno kako se ko zove i koje je nacionalnosti. Lp
jeroha1987
Svojprisebi
Pa da sad nisu genocidasi sad su ponos drzave pu bre
Geneve
Ovo su bosanke, nisu zaostale kao ti npr.
Harox7
Da su srpkinje igrale bi za Srbiju,ovo su Bosanske i Hercegovke,rođene u Bosni i Hercegovini i ginu za dres svoje države.
Mowzilla
Ne, one su bosanke i hercegovke pravoslavne vjere. Svi ostali koji se smatraju srbima i hrvatima u BiH su izbjeglice ravni ovim trenutnim azilantima. Shvatite da BiH kao naciju cine 3 vjere, dakle muslimani, katolici i pravoslavci. Ko god misli drugacije moze komotno da se iseli u Tursku, Hrvatsku i Srbiju! ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Manager
Ove su naše, odane DOMOVINI ;) gmizavče mali
emanuelmacron
upravo tako 3 "vjere" ,najveci problem sto su nas svi preveslali,nikada bosanca cak ni TITO nije prihvatio kao naciju ,postoji hrvati ,srbi kao nacija i oni treci muslimani sto nije nacija nego vjerska pripadnost,a Bosanska nacija n,narod,etnos, ne postoji,cudno i nevjerovatno,ja sam bosanac ,i vjerovo ili ne ja sam manjina u BH,kaoRomi,ili zidovi.
Mackintosh
@Mowzilla Govedo fasisticko. Zbog takvih zatucanih debila drugi bjeze od BiH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti