Vitkovac pojačao Igokeu

Četvrto pojačanje stiglo u Aleksandrovac

Vitkovac pojačao Igokeu

Bh. viceprvak Igokea se nastavlja pojačavati za narednu sezonu. Samo dan nakon što je stigao iskusni centar Mladen Pantić u Aleksandrovac je stigao i Čedomir Vitkovac.

28-godišnji Vitkovac je karijeru počeo u dresu Napretka iz Kruševca, a kasnije je igrao za Partizan, Crvenu zvezdu, dok je zadnju sezonu igrao u dresu podgoričke Budućnosti.

U dresu prvaka Crne Gore Vitkovac je prosječno bilježio  9.4 poena i 4.3 skoka po utakmici. Ima 28 godina, visok je 201 cm, iza sebe ima iskustvo igranja u Euroligi i nema sumnje da će za momčad Slobodana Klipe biti veliko pojačanje.

Čedomir Vitkovac je četvrto pojačanje Igosa u ovom prelaznom roku. Prije njega su u Aleksandrovac stigli Žarko Rakočević, Branko Mitrović i Mladen Pantić, tu je i novi trener Slobodan Klipa, a uprava najavljuje u narednim danima dolazak još nekoliko novih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.