Vladimir Dašić i službeno potpisao za KK Zadar
Nakon višednevne probe Vladimir Dašić zadovoljio je ukus stručnog stožera KK Zadar s kojim je postigao dogovor do kraja ove sezone.

Nova prilika za nekad najboljeg crnogorskog košarkaša

Vladimir Dašić i službeno potpisao za KK Zadar

Vladimir Dašić, nekada velika nada crnogorske košarke proteklih je dana boravio u Zadru gdje je trenirao s ekipom KK Zadar i bio na probi koju je zadovoljio i danas je do kraja sezone potpisao ugovor s hrvatskim ABA ligašem.

Vladimir Dašić nekada je slovio za jednog od najtalentiranijih košarkaša svoje generacije. Ovaj 30-godišnjak nosio je dresove Realam Gran Canarije, Bešitkaša, Union Olimpije, Budućnosti, Metalca i AEK Larnace s Cipra.

Upravo je na Cipru u travnju 2017 zadobio tešku povredu prednjeg križnog ligamenta u koljenu poslije koje sve do danas nije imao klub. Uhvati li Dašić nekadašnju formu bit će od velike pomoći Zadru koji se u posljednje vrijeme muči na oba fronta, u ABA ligi te hrvatskom košarkaškom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti