Vladović: Cedevita je jaka ali moramo gledati sebe

Očekuje se puna dvorana na Pecari

Vladović: Cedevita je jaka ali moramo gledati sebe

Široki Wwin će danas protiv Cedevite na Pecari odigrati posljednji susret pred svojim navijačima u ovogodišnjem izdanju ABA lige.

Momčad Ivana Velića pravi je hit sezone i najveće iznenađenje. Trenutno su peta momčad s velikim izgledima da osiguraju nastup u Eurokupu sljedeće sezone, no „za petama“ su im Olimpija i Cibona pa ćemo do kraja gledati zanimljivu utrku.

„Pošto je zadnja utakmica kod kuće očekujem dobro popunjenu dvoranu. Pobjedom bi vjerojatno osigurali peto mjesto i nastup u Eurokupu iduće sezone što bi bio uspjeh ove generacije. Dolazi nam izuzetno jak protivnik, momčad čije su igračke i trenerske kvalitete neosporne ali mi se moramo okrenuti svojoj igri i dati sve od sebe da pobijedimo.“, rekao je Ivan Velić.

Najiskusniji i jedan od najboljih igrača u Širokom je Jakov Vladović koji također ističe da je Cedevita jaka momčad ali da se njegova ekipa mora okrenuti svojoj igri.

„Cedevita je jaka momčad, sljedeće sezone će skoro sigurno nastupati u Euroligi. Međutim, mi moramo gledati samo sebe i odigrati onako kako igramo cijele sezone. Neće biti lako, no moramo podići nivo igre u odnosu na susret sa Olimpijom i pokušati pobijediti. “ , rekao je Vladović.

„Poslije Maccabia Cedevita je najjača momčad u ligi. Protiv nas su favoriti, ali ako pokažemo više želje i koncentracije nego u zadnjoj utakmici možemo igrati protiv njih i nadati se pobjedi.“, rekao je mladi Ivan Ramljak.

Utakmica između Širokog WWin i Cedevite igra se večeras u dvorani na Pecari s početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.