Vlašić: Evidentno je da smo favoriti

Trener Zrinjskog pred meč

Vlašić: Evidentno je da smo favoriti

Košarkaši vodeće momčadi košarkaškog prvenstva BiH, mostarskog Zrinjskog, sutra igraju utakmicu 7. kola, te protiv autsajdera Bošnjaka iz Hadžića, žele nastaviti niz nepobjedivosti na domaćem parketu. 

Tim povodom, domaći trener najavio je utakmicu, te iskoristio prigodu za zahvaliti se ljudima iz KK Bošnjak koji su Zrinjskom u susret s odigravanjem ove utakmice koja se prvotno preklapala s terminom utakmice Plemića u ABA 2. ligi.

“Želio bih se zahvaliti stručnom stožeru i ljudima košarkaškog kluba Bošnjak sto su nam izašli u susret i dogovorili utakmicu s nama unaprijed jer nam se ta utakmica preklapa sa rasporedom aba lige 2! Izašli su nam sportski u susret i na tom im zahvaljujemo ! Što se same utakmice tiče evidentno je po položaju na tablici da smo favoriti ali to treba na terenu pokazat inače kao trener ne volim pompozne najave prije utakmica ! Svatko u momčadi ima svoju ulogu i mora je ispuniti! Mislim što se same ekipe Bošnjaka tiče da su oni momčad po mojem mišljenju sigurno puno bolji nego sto to rezultat pokazuje i u nekim utakmicama su gubili tijesno tu mislim da im je nedostajao faktor sreće! Mi smo u dobrom ritmu utakmica nam dolazi u dobro vrijeme jer bi nam pauza od 10ak dana sigurno poremetila ritam” kazao je Vlašić uoči utakmice.

Utakmica između Zrinjskog i Bošnjaka igra se u subotu sa početkom u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi