Vlašić: U potpunosti sam zadovoljan sezonom

Trener HKK Zrinjskog

Vlašić: U potpunosti sam zadovoljan sezonom

M. Maksimović

HKK Zrinjski je angažirao trenera Hrvoja Vlašića koji se u sezoni na izmak  pokazao kao pun pogodak uprave kluba jer su Plemići s njim napravili odličan rezultat u sezoni na izmaku. 

Vlašić će kako sada stvari stoje vjerovatno ostati trener i u narednoj sezoni.

“Što se tiče sezone u potpunosti sam zadovoljan. Ostvarili smo dobar rezultat, od Finala Foura Kupa do nastupa u Ligi za prvaka. Šteta je što su nas omele povrede i bolesti da nismo mogli biti najbolji u posljednjim utakmicama, ali to je jednostavno viša sila. Čestitam igračima jer su dali maksimum i pošteno odradili sezonu do kraja“, izjavio je Vlašić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U finalu prvenstva BiH naći će se aktualni prvak BiH i izraziti favorit kompletnog prvenstva, Igokea iz Aleksandrovca i sarajevska Bosna. Finalna serija započinje 6. maja u Aleksandrovcu, a titulu prvaka BiH će osvojiti tim koji zabilježi tri pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi