Vlasnik Clevelanda razočaran

Nakon odlaska LeBrona

Vlasnik Clevelanda razočaran

Adnan Beganović

Nakon što je LeBron James odlučio karijeru nastaviti u Miami Heatu, veliko razočarenje je prisutno među navijačima Clevelanda, kojima se pismom obratio i vlasnik kluba Dan Gilbert.

"Kao što znate, naš bivši junak, koji je odrastao u regiji koju je napustio ove večeri, više nije košarkaš Cleveland Cavaliersa. Šokantni čin nelojalnosti  šalje upravo suprotnu poruku od one koju pokušavamo usaditi našoj djeci. Sramotna sebičnost i izdaja jednog od naših dodatno nas motiviraju. On nas je napustio još u doigravanju protiv Bostona. Pogledajte samo drugu, četvrtu, petu i šestu utakmicu. Nikad, niti u jednom sportu superzvijezda nije tako igrala.

Dobra je vijest što je s njim iz grada otišlo i prokletstvo, loša karma koja se nadvila nad nas. Samoprozvani bivši Kralj sada istu nosi južnije sa sobom", stoji u pismu razočaranog vlasnika Clevelanda koji je na kraju, ipak, navijačima ponudio i malo utjehe.

"Lično garantiram da će Cleveland prije doći do naslova NBA prvaka nego samoprozvani bivši Kralj", stoji na kraju pisma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.