Vrabac potpisao novi ugovor s OKK Spars

Reprezentativac BiH otklonio dileme

Vrabac potpisao novi ugovor s OKK Spars

Adin Vrabac i u budućnosti će nositi dres OKK Spars.

U proteklom periodu bilo je špekulacija kako bi ovaj standardni reprezentativac BiH mogao napustiti Spars, no od toga na kraju definitivno neće biti ništa.

Uoči nove sezone Vrabac je stavio paraf na novi ugovor, što svakako može obradovati sve u klubu, pogotovo ako se uzme u obzir s kakvim kvalitetama raspolaže.

„U Sparsu sam napravio svoje prve košarkaške korake i prema ovom klubu imam velike emocije i osjećam porodičnu atmosferu. Uvijek sam se rado vraćao, pa čak i onda kada sam nosio boje drugih klubova“, rekao je Vrabac.

Osvrnuo se i na očekivanja od naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Očekujem da će ovaj tim, zajedno sa našim trenerom napraviti pozitivnu atmosferu i da ćemo uz timski rad praviti dobre rezultate.“

Vrabac je tokom karijere pored Sparsa igrao još za Trier, Partizan, Hamburg Towers i Tenerife.

Top Komentari

crvenituzlak
Nikad mi nece bit jasno forsiranje ovog momka, bilo je puno boljih momaka negove generacije koji su propali forsiranjem ovog kloca...
5 0
GaazziiJAAA
Je li pogodio RUBRIKU ZA POTPIS IZ PRVOG POKUŠAJA?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti