Irena Vrančić: Teška i zanimljiva grupa, možemo proći dalje

Irena Vrančić: Teška i zanimljiva grupa, možemo proći dalje

Emir Dindić

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je saznala sa kojim selekcijama će snage odmjeriti na Evropskom prvenstvu.

Voljom žrijeba odlučeno je da košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine bude smještena u grupu C zajedno sa Turskom, Slovenijom i Belgijom.

Za SportSport.ba grupu je komentarisala reprezentativka Irena Vrančić, koja smatra da je Belgija najveći favorit.

"Zanimljiva i teška grupa, ali možemo parirati svima i imamo šansu da prođemo dalje. Belgija je najveći favorit u našoj grupi. Ali, smatram da i sa Belgijom možemo ravnopravno da se borimo, iako je iskustvo na ovim velikim takmičenjima na njihovoj strani. Belgiji dajem blagu prednost u odnosu na ostale selekcije u grupi", istakla je Vrančić, pa dodala:

"No, želim reći da na ovim takmičenjima može doći i do iznenađenja. Očekujem veliku borbu, došli smo do nekog cilja, ali kada ostvariš jedan, onda težiš ka drugom. Idemo iz utakmice u utakmicu, sigurna sam da nećemo odustati, a mislim da se imamo pravo nadati dobrim rezultatima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi