Vratio se Nurkić, imao je najviše skokova na utakmici

Poraz Portland Trail Blazersa

Vratio se Nurkić, imao je najviše skokova na utakmici

A. Čaušević

Jusuf Nurkić se uspješno vratio na teren nakon utakmice odmora.

Portland Trail Blazersi su izgubili od Miami Heata 98:107 uz sasvim solidno izdanje najboljeg bh. košarkaša.

Heat je bio poprilično dominantniji tim, posebice u durgom poluvremenu kada je znao voditi i po 20 razlike pa je na kraju slavio ubjedljiv trijumf.

Nurkić je ostvario najviše skokova na utakmici, ukupno devet. Uz to je imao još šest poena, četiri asistencije i tri blokade.

Goste s Floride je do pobjede vodio sjajni duo Adebayo-Butler sa po 22, odnosno 20 poena. Kod domaćih su se istakli McCollum i Powell sa po 20 poena.

Top Komentari

user1603952710
Jedna od najvecih prevara u svijetu sporta. 9 skokova, preko 220 cm visine. Strasna partija, da je sjedio na terenu, vise bi uhvatio lopti.
1 4
user1604593678
Samo nek nastavi skakat ko kengur,za toga i jest.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi