Vujanović: Momci su ostavili srce na terenu

Bošnjak: Naporan rad se isplatio, hvala publici

Vujanović: Momci su ostavili srce na terenu

Ekipa Širokog Brijega slavila je večeras na svojoj Pecari protiv Igokee rezultatom 85:77. Na press konferenciji predstavnicima medija su se obratili trener, domaće ekipe, Damir Vujanović te Domagoj Bošnjak.

"Znali smo kakva nas utakmica i protivnik očekuju. Prvo poluvrijeme smo imali puno problema na picku sa Hammondsom. Bez obzira što smo se dogovorili nismo ga uspjeli zaustaviti i primili smo puno koševa u prvom poluvremenu", rekao je Vujanović te je dodao na kraju:

 

" U drugom poluvremenu smo bolje stajali u tom segmentu, napadački je bilo bolje prvo poluvrijeme ali i važnost utakmice je malo utjecala na igrače. Drago mi je što je Bošnjak pokazao svoj talent i da mu se rad tokom godina isplatio. Momci su ostavili srce na terenu, dali su maksimum i to je rezultiralo pobjedom.“

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

 

"Naporan rad se isplatio. Ostavili smo srce na terenu i na kraju nam se vratilo. Zahvaljujem se publici što su nas podržali", dodao je kratko Bošnjak.

Trener Igokee, Dragan Bajić se nije pojavio na press konferenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.