Vujošević: Bamberg je zaslužio pobjedu

Nakon poraza njegove ekipe od Brosea

Vujošević: Bamberg je zaslužio pobjedu

Partizan je sinoć u Pioniru izgubio utakmicu u kojoj je imao vodstvo njenim većim dijelom. Bamberg se u posljednjih nekoliko minuta vratio i došao do pobjede. 

Trener domaćih Duško Vujošević čestitao je gostima i pohvalio igru Bamberga i Boštjana Nachbara:

 

"Bamberg je zaslužio pobjedu večeras. Oni možda nisu jedan od boljih timova u Euroligi, ali su pokazali snagu. Pokazali su da znaju igrati. Kada smo ih udvajali uspijeli smo poremetiti njihov ritam, ali u ključnim situacijama oni su pogađali. U igri jedan na jedan i dva na dva. Mnogo problema smo imali sa Nachbarom koji je imao veliku minutažu i sa četiri lične pogreške. Ovaj poraz je jako težak za nas i ima velike posljedice." 

 

Zadovoljan je nakon pobjede njegove ekipe bio najbolji igrač u redovima gostujuće ekipe Boštjan Nachbar:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

 

"Jako teška utakmica. Bili smo u rezultatskom minusu skoro 38 minuta, ali smo završnicu odigrali jako pametno. Mislim da smo pokazali koliko vrijedimo u posljednje dvije minute. Veoma sam zadovoljan, jer je ovo jedan od najtezih terena za igrat." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.