Vujošević: Još uvijek mi ništa nisu isplatili

I dalje čeka na dugove

Vujošević: Još uvijek mi ništa nisu isplatili

E. Škorić

Selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević tvrdi kako mu još ništa nije isplaćeno.

Vujošević je trofejni trener Partizana, ali beogradski klub nije ga nikada ispoštovao, pa tvrdi da mu još uvijek duguju novac.

"Dok sam ja bio u Partizanu, osvajao sam medalje i pravio igrače, a nisam potpisivao ugovore, to su radili drugi ljudi. Takođe, moram da istaknem da meni i dalje ništa nije isplaćeno. Nisam dobio ništa od para koje mi duguju", kazao je Vujošević.

"Utvrđivanjem dugovanja, može da se vidi i ko je za šta odgovoran. To sve lijepo piše u papirima. Svako ima svoju vrstu odgovornosti za ono što je radio za vrijeme koje je bio u klubu. Nova vlast kada je došla bila je svjesna situacije u koju dolazi i kakvo je stanje u Partizanu. Bilo im je jasno da neće plivati u toploj vodi", dodao je u razgovoru za Informer.

Vujošević je 16 godina proveo na klupi Partizana s kojim je osvojio šest naslova u Jugoslaviji i šest u Srbiji, a igrao je i Final Four u Barceloni 2009. godine. Trenutno je zaposlen kao selektor seniorske reprezentacije BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi