Vujošević: Kući se vraćamo uzdignutih glava

Nakon tijesnog Partizana u Barceloni

Vujošević: Kući se vraćamo uzdignutih glava

Partizan je sinoć poražen u Barceloni. Pružili su Beograđani odličan otpor, međutim nisu imali snage za pobjedu.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo platili danak neiskustvu. Ovo je mlada ekipa, a Barcelona je to iskoristila i napravila dvije velike serije, 16:0 u prvom i 14:2 u drugom poluvremenu. Pozitivno je što je tim odreagovao dobro i vratio se dva puta u utakmicu. Zadnju akciju odigrali smo za Bertansa, koji je imao sjajnu utakmicu. Međutim on nije imao dobru poziciju kada je uzeo šut. Kući se vraćamo uzdignutih glava," rekao je trener Partizana, Duško Vujošević nakon utakmice. 

 

Razočaran je nakon susreta bio i centar Partizana Dejan Musli:

 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Izgubili smo od Barcelone jer smo im dozvolili veliku seriju. Ne mogu biti sretan, naša borba nije nagrađena pobjedom. Zaslužili smo je koliko i Barcelona. Znamo da je naporan rad jedini način, više znoja i odricanja. Nadam se da će nam se jednog dana sve vratiti."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije