5

Komentari (5)

Harisss
Ovo me podsjeca na vrijeme rukometnog selektora Markovica kada je jedan igrac u vaznoj utakmici baraza izostao zbog zenidbe. A inace mnoge reprezentacije kosarkaske se godinama suocavaju sa brojnim otkazima i to je tako. Ja bi samo postavio jedno pitanje. Zasto nijedan BiH fudbalski reprezentativac otkazao SP u Brazilu. Cak ni Rahimic kojem je Susic jasno rekao da u Brazil moze ici samo kao dio strucnog staba. Niko nije otkazao zato sto je trebalo dijeliti dio kolaca od 8mil dolara. Toliko o patriotizmu i cast izuzecima. Ima ih, malo doduse.
Peđa
Tako je Gordiću, nećeš se valjda odazvati počasnom građaninu SA, neka pozove Biberovića, a da, neće ni on više da igra...
Chupy
Ode sve u pm, rusevina.....ko kula od karata. Imam osjecaj, ne dao Bog kakvog rata. Mislim da bi se prvi dan izmedju linija okrenula jagnjad, pice i ozdriblaj. Izgleda da je narodu pun K vise i patriotizma i domoljublja. A znam i razlog. Zato sto govna politicari i dalje samo plave kajmak, unistavaju vec unisteno, izivljavaju se nad nejači. I u ratu i u miru, jadan covjek je pusiona a njima ne smije da fali. Kao da su tobejatabi Bogom dani, neuzubaillah pejgamberi. Misle da imaju sva prava ovoga svijeta. Dok motke ne uzmemo u ruke i sviii ne bitno na naciju, generaciju, vjeru.....dok ih ne poćeramo u tri pm, bit ce nam jadno i cemerno.
Kettenhund
Sva djeco koja trenirate, dobro ovo gledajte i pratite, sutra ako budete u dilemi da li da igrate za BiH, da znate sta vas ceka kada vas potrose. Nazivaju vas supcima (Mahmutovic o Djedovicu), gradjevinarima (Vujosevic o Gordicu), izdajicama, nekarakterima, i slicno... Dobro razmislite sta dajete a sta dobijate.
Svojprisebi
Sve to jarane po kratkom postupku treba bas ko sto si reko da se vise napaceni narod oslobodi tih govana
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti