Vukoičić: Široki je imao veću želju i zasluženo je slavio

Trener Zvezde nakon susreta na Pecari

Vukoičić: Široki je imao veću želju i zasluženo je slavio

Široki je večeras na Pecari savladao Crvenu zvezdu rezultatom 78:74. Naš predstavnik je tako došao na korak od opstanka u ligi. 

Nakon susreta trener Zvezde, Vlada Vukoičić je čestitao Šriokom na zasluženom trijumfu.

 

"Čestitke Širokom na zasluženoj pobjedi. Od prve sekunde se vidjelo da imaju veću želju, energiju i što se u žargonu kaže više ima je bilo stalo do svake lopte pa im se tim pristupom vraćalo tokom utakmice. Igrali smo dosta nervozno, nismo uspjeli nikako da spustimo ispod 10 razlike bez obzira koliko energije utrošili. Na kraju se ušlo u gustu završnicu ali je Široki uspješno priveo kraju bez obzira što i nisu pogađali dobro slobodna bacanja,“ rekao je Vukoičić.

 

Na pobjedi Širokobriježanima je čestitao i Vuk Radivojević.

 

"Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi. Od samog starta su ušli sa većom borbenošću, odmah napravili veliku razliku i sigurnim šutevima to očuvali do kraja,“ rekao je Radivojević.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti