Vulić: Moramo odigrati čvrsto

Široki Primorka večeras kod Zadra

Vulić: Moramo odigrati čvrsto

Nije imao Široki sreće u prošlom kolu kad mu je gostovala Krka na Pecari. Ekipa Jakše Vulića doživjele je poraz od Krke koja je bila velika prilika da se prekine crni niz poraza.

Gosti iz Novog Mesta došli su bez 3 ozlijeđena igrača i Široki je imao imperativ pobjede, no, nije iskoristio priliku, a uz poraz došla je i neugodna ozljeda najboljeg igrača Širokog, Borisa Baraća, već u trećoj minuti te utakmice zbog koje će pauzirati do kraja sezone.

Večeras Širokobriježani gostuju kod izravnog konkurenta za izbjegavanje posljednje pozicije. Ekipama Zadra i Širokog već na startu lige je dana uloga onih ekipa koji će vrlo vjerojatno završit posljednji pa je večerašnja utakmica jako važna za oboje.

Ni u Zadru nije najbolje stanje što se tiče ekipe. Zadrani imaju samo pobjedu više od Širokog ali su imali i nešto lakši raspored. Momčad je ovaj tjedan napustio Marko Car, a zbog ozljede neće nastupiti kapetan Ive Ivanov.

Široki je brzo reagirao nakon ozljede Baraća. Umjesto njega doveden je Ivan Opačak koji je nekada nastupao za Široki, a momčadi je priključen i Karlo Vragović koji je i u prošloj sezoni igrao na Pecari. U sljedećem periodu može se očekivati još jedan igrač na centarskim pozicijama.

Potražite više informacija na temu ABA liga:


„Trebat će im sigurno vremena da uhvate ritam spremnijih igrača i da pohvataju konce igre ali morat ćemo ih koristiti u Zadru. Protiv Krke smo podbacili, radili smo na popravljanju pogrešaka i obratili pozornost na obrambeni skok. Moramo odigrati čvrsto, na što manji broj poena. Sigurno nas čeka teška utakmica ali nema predaje.“, rekao je trener Širokog Jakša Vulić.

Susret između Zadra i Široki Primorka na rasporedu je večeras s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti