Walker i Love igrači sedmice u NBA ligi
Foto: EPA

Walkeru i Loveu nagrada

Walker i Love igrači sedmice u NBA ligi

Midhat Šljivak

Kemba Walker iz Charlotte Bobcatsa i Kevin Love iz Minnesota Timberwolvesa, proglašeni su za igrače sedmice u NBA ligi...

Sjajni bek Kemba Walker, vodio je Bobcatse do četiri pobjede u protekloj sedmici, a prosječno je bilježio 22,5 poena, gotovo devet asistencija i preko pet skokova po utakmici. To mu je bilo dovoljno da osvoji nagradu za najboljeg u Istočnoj konferenciji.

Nagrada u Zapadnoj konferenciji pripala je fantastičnom Kevinu Loveu iz Minnesota Timberwolvesa. On je u tri utakmice koliko je odigrao protekle sedmice imao nevjerovatnih 36,7 poena i 12,7 skokova po utakmici.

Bobcatsi trenutno zauzimaju sedmu poziciju u Istočnoj konferenciji, dok je Minnesota daleko od play offa na zapadu, gdje su trenutno 10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti