Warriorsi: Nismo dobili pozivnicu za prijem u Bijelu kuću

Franšiza iz Kalifornije predočila kako stvari stoje

Warriorsi: Nismo dobili pozivnicu za prijem u Bijelu kuću

D. Rakanović

U svjetskim medijima se u utorak pojavila priča da su košarkaši Golden State Warriorsa jednoglasno odbili da idu na tradicionalni prijem u Bijelu kuću koji predsjednik SAD-a priređuje šampionima NBA lige. 

Warriorsi su se nakon toga oglasili i demantovali priču, te predočili kako stvari stoje. 

"Nismo dobili pozivnicu za prijem u Bijeloj kući, ali ćemo donijeti odluku kada se to bude dogodilo" poručili su iz Warriorsa. 

Očigledno je da poziv Donalda Trumpa tek treba da stigne u Oakland, a onda ćemo saznati hoće li Warriorsi ići na prijem u Bijelu kuću. 

Zvijezda Warriorsa Stephen Curry rekao je novinarima da on osjeća da ne bi trebao ići na prijem, ali da će cijeli tim i stručni štab sjesti i razgovarati o toj temi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi