7

Komentari (7)

nightcry
Čauševiću, polako, nisu riječi krompiri, pijačaru!
Obzirom da zivim u Americi, garant da ova novinarka nece ostati bez posla, to je samo bacanje prasine u oci siroj javnosti, u stvari to su samo insinuacije nasi novinara da bi ona mogla ostati beza posla. O mrtvima i legendama sve najbolje, da je bio legenda za zivota to je tacno, naravno legenda kao kosarkas, bila je i afera u vezi silovanja vezano Kobe Bryant i ta se vijest veom cesto vrtila sirom Amerike, ali posto je Kobe imao jake advokate koje je debelim parama platio ali kad se doda i njegova velika popularnost, naravno to je sve zataskano. Sve u svemu moj veliki respekta za Kobe Bryant i mislim da je velika greska ove novinarke sto sad ovo iznosi o Kobe Bryantu jer nije pogodan trenutak za to, kada je porodica u velikoj zalosti jer nastradao je Kobe Bryant i njegova cerka, sto je zaista zalosno. Kobe Bryant R.I.P (Pocivaj U Miru)
DadiG
user1578689992
Nastradali su ljudi , nisu bili sami u helikopteru.... nici zivot nije vrjedan nista vise od drugog .. sad ce se pisat o njemu samo da imaju gledanost isto ko za gole zenske ... navalte ovce .... sve je postalo biznis ...
Emir
Pita li to ko sta?
roki-rokic
Jesi li ti vidio da je Kobe silovao nekoga?Svi siluju koji imaju podebeo account ,mogu i ja samo izaci u javnost i reci pokusome silovat ali treba dokazati.Ne lupaj ako vec ne znas .
Rajvosa2019
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.