Westbrook ostavio 8000 dolara napojnice osoblju 'bubblea'

Košarkaš Rocketsa bio široke ruke

Westbrook ostavio 8000 dolara napojnice osoblju 'bubblea'

Houston Rocketsi ispali su u polufinalu Zapadne konferencije od Los Angeles Lakersa.

Napuštajući Grand Floridian Hotel u kojem su bili smješteni  košarkaši iz Houstona, Russell Westbrook, sjajni playmaker Rocketsa pokazao je veličinu tako što je osoblju hotela ostavio napojnicu od čak 8000 dolara.

Rocketsi su u hotelu bili više od dva mjeseca a Westbrook je priču potvrdio za ESPN

"Brinuli su se sjajno o nama" - kazao je Russel i dodao:

"Trebalo je dosta truda, energije i vremena da svoj posao odrade na visokoj razini i itekako su uspjeli u tome. Volim kad se stvari rade na najbolji moguući način".

Košarkaš nije bio voljan potvrditi tačnu sumu ostavljene napojnice, a kako pišu Morning News, hotel je napustio nečujno i neprimjetno a novac su u njegovoj sobi s porukom našle djelatnice hotela. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi