Westbrook propušta početak sezone
Russell Westbrook iza sebe ima nevjerovatnu sezonu. Njegove brojke su bile zaista čudesne i regularni dio sezone je završio sa triple-double učinkom. Sada se od njega očekuju još veće stvari (Foto: EPA)

Neće biti spreman

Westbrook propušta početak sezone

Midhat Šljivak

Zvijezda Oklahoma City Thundera Russell Westbrook mogao bi propustiti početak nove sezone.

Westbrook se još uvijek oporavlja nakon zahvata na koljenu kojeg je imao u septembru i ljekari mu još uvijek nisu dali dozvolu za povratak na parket niti za bilo kakve košarkaške aktivnosti.

"Svakim danom je sve bolji i bolji. Ne znam da li će biti spreman, iako to sve zanima. Mnogo će stvari utjecati na odluku o igri. Moraće dobiti dozvolu za igru, radi žestoko kako bi se što prije znalo", istakao je trener Thundera Billy Donovan.

Thunder sezonu otvara najtežim mogućim ispitom protiv Golden State Warriorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi