Regionalni velikan suspendovao jednog od najboljih igrača jer se nije pojavio na treningu

Bez razmišljanja

Regionalni velikan suspendovao jednog od najboljih igrača jer se nije pojavio na treningu

H. Zilić

Košarkaški velikan Budućnost iz Podgorice našao se u problemima.

Jedan od najboljih igrača tima iz Morače Jacob Wiley nije se pojavio na redovnom treningu što je naljutilo sve u klubu.

U klub se javio njegov agent koji je naveo da Wiley nije mogao doči zbog porodičnih problema, ali o tome nije obavijestio ljude u klubu.

Klub je odmah reagovao i suspendovao Wiley kojeg očekuje i novčana kazna.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Pomenuti košarkaš ove sezone u prosjeku postiže skoro 11 poena po meču, a također je i reprezentativac Sjeverne Makedonije za koju nastupa kao naturalizovani igrač.

Top Komentari

stranputica
Ima tu očigledno i druga strana priče osim porodičnih razloga. Kad ti je dijete bolesno, žena te za*ebava, nazoveš i lijepo kažeš šta i kako, nema trenera ili kluba u bivšoj jugi koji bi te suspendir'o. Ko nije vidio, nek obavezno pogleda na jutjubu: "Sarunas Jasikevicius defends Augusto Lima over birth of his child"
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi