Williams iz Jazzera u Netse

Williams iz Jazzera u Netse

Jedan od najboljih NBA playmakera Deron Williams napustio je redove Utah Jazza i prešao u New Jersey Netse, koji su tako nakon dugo vremena dobili jednu veliku zvijezdu.

U suprotnom smjeru su krenuli sve bolji play Devin Harris, Derrick Favors, te dva izbora prve runde drafta koji će biti održan ovog ljeta.

Nakon što je prošle sedmice Jerry Sloan napustio klupu Jazzera, navijači kluba iz Salt Lake Cityja doživjeli su još jedan težak udarac. Više niko u Utahu ne očekuje neke velike stvari od ove ekipe.

Pored ovog Netsi su napravili još jedan trade. Naime, iz Golden Statea je stigao Troy Murphy, dok su u suprotnom pravcu otišli Dan Gadžurić i Brandan Wright.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti