Za pobjedu: Alley-oop iz auta u režiji Micova i Kuzminskasa
Foto: Screenshot

Fantastična akcija košarkaša Milana

Za pobjedu: Alley-oop iz auta u režiji Micova i Kuzminskasa

Košarkaši Milana su sinoć na svom parketu ugostili Cremonu u utakmici 16. kola italijanskog šampionata, te su nakon dramatične završnice uspjeli slaviti pobjedu rezultatom 82:80.

Publika u Mediolanum Forumu je mogla pratiti izuzetno zanimljiv i neizvjestan susret, a ekipa Olimpije Milano je slavila pobjedu ponajviše zahvaljujući Mindaugasu Kuzminskasu i Vladimiru Micovu.

Nešto više od dvije sekunde prije kraja susreta rezultat na semaforu je bio 80:80, a ekipa Milana je imala priliku ubaciti loptu iz auta i doći do pobjede.

To se i dogodilo i to na spektakularan način. Vladimir Micov je direktno iz auta poslao pas za alley-oop prema Kuzminskasu koji nije propustio priliku da zakuca i donese pobjedu svojoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Lega A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi