Zach Randolph suspendovan za sedmu utakmicu

Memphis oslabljen protiv Oklahome

Zach Randolph suspendovan za sedmu utakmicu

Košarkaš Memphis Grizzliesa Zach Randolph supsendovan je od strane NBA lige i neće igrati u sedmoj utakmici doigravanja protiv Oklahoma City Thundera. 

Randolph je u šestoj utakmici Grizzliesa protiv Thundera udario centra Thundera Stevena Adamsa zbog čega je suspendovan i neće igrati u ključnoj utakmici sezone. 

Memphis je tokom cijele sezone imao velikih problema oko sastava, jer su zbog povreda nedostajali Tony Allen na 27 utakmica, Marc Gasol na 23, Mike Conley na devet, a sada ne mogu računati na ponajboljeg igrača. 

Zach Randolph ove sezone prosječno bilježi 18,2 poena. Umjesto njega za poziciju krilnog centra kandidiraju Kosta Koufos i Ed Davis. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.