Zadar se oprostio pobjedom
Gečevski je bio jedan od najboljih pojedinaca pobjedničke ekipe

NLB liga, 26. kolo

Zadar se oprostio pobjedom

Košarkaši Zadra pobjedom su se oprostili od ovogodišnjeg nastupa u NLB ligi. Zadrani su večeras pred domaćim navijačima savladali Vojvodinu rezultatom 80:71, ali nisu uspjeli izboriti plasman na Final Four koji će se od 16. do 18. aprila igrati u Beogradu.  

Domaći su se mučili protiv gostiju iz Novog Sada, a otpor su slomili tek u posljednjoj četvrtini. Naime, Vojvodina je u posljednjih deset minuta igre ušla sa prednošću od pet poena (56:61), ali su Zadrani u posljednjoj dionici slvili rezultatom 24:10 i tako upisali 17. pobjedu te takmičenje završili na petoj poziciji.

NLB liga, 16. kolo:
Zadar - Vojvodina 80:71

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti