Hrvoje Vlašić nakon slavlja nad Bosnom

"Zadovoljan sam pobjedom svoje momčadi"

E. Ganibegović

Košarkaši Zrinjskog pobijedili su sinoć u Skenderiji ekipu Bosne Royal rezultatom 84:79 u derbi meču 14. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine.

Poslije pobjede ekipe iz Mostara oglasio se njihov trener Hrvoje Vlašić koji je bio zadovoljan prikazanom igrom svoje momčadi.

"Mislim da smo nakon preokreta dobro kontrolirali utakmicu. Zadovoljan sam pobjedom. Znao sam da onako loše ne možemo igrati kao što smo igrali zadnji put ovdje, jednostavno nije nam ništa išlo."

"Druga stvar, u sedmicu dana smo promijenili playmakera, bilo je nekoliko izostanaka, pa smo morali pronaći novu igru u hodu. Tako da mogu čestitati momcima na dobroj organizaciji i na dobroj igri, i stvarno sam zadovoljan. Čestitam Bosni na jednoj dobroj utakmici", izjavio je trener Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi