Zadrani se nadaju uspjehu
Prvo ime Zadra već godinama: Todor Gečevski

U Sarajevu bez “bijele zastave”

Zadrani se nadaju uspjehu

Zadar će u Sarajevu pokušati nastaviti pobjednički niz iz NLB lige. Derbi protiv Cibone dao je krila mladićima iz prekrasnog dalmatinskog grada, iako ih je meč u Eurocupu protiv Maroussija u Atini malo prizemljio (poraz od 15 razlike).

Ekipa Denisa Pleslića imala je mnogo problema da se adaptira na hladnoću koja vlada u Sarajevu, no svi su uvjereni da će, ipak, nadigrati domaću Bosnu.

“Svaka naredna utakmica je ključna jer se želimo plasirati među četiri tima. Zbog toga moramo ući u seriju pobjeda. Protiv Sarajlija nas čeka težak posao. Bosna je vrlo opasna momčad koja je podigla formu od dolaska Vlade Vukoičića. No, vjerujem u pobjedu, rekao je Rok Stipčević, najbolji igrač 15. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.