Košarkaš Sparsa za SportSport.ba

Zahiragić: Pred nama je težak period uigravanja

Samir Mlaćo

Nakon pobjede nad Bošnjakom (95:69), u KK Spars imali su razloga za zadovoljstvo.

 Pružili su izabranici Marka Trbića sjajnu partiju, prije svega veoma efikasnu i već nakon prve četvrtine bilo je jasno da je pitanje pobjednika riješeno.

"Sigurno da moramo biti zadovoljni nakon ovakve pobjede. Mi smo daleko od onog što stvarno želimo i pred nama je sada težak period uigravanja, s obzirom da su nam se priključili Peršić i Bajramović. To je sada naš najveći problem i moramo dosta raditi ako želimo da budemo na pravom nivou", kazao je član KK Spars Adi Zahiragić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Široki će za Sarajlije sigurno biti težak rival u narednom kolu.

"Ekipa Širokog je uvijek nezgodna, pogotovo na svom terenu. To je mlada ekipa potpomognuta sa dva-tri iskusna igrača. Mi na svaku utakmicu idemo na pobjedu i mislim da sada imamo i mladost i iskustvo u ekipi. Ako budemo na željenom nivou, mislim da pobjeda neće doći u pitanje", dodao je Zahiragić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi